Kennis: dankzij >25 jaar ervaring kunnen we terugvallen op een ruime expertise op het vlak van elektrische engineering voor de machinebouw & processturing.


Doelgericht & Open communicatie: MD Automation staat voor rechttoe – rechtaan. We helpen graag meezoeken naar een geschikte oplossing, maar wel steeds met een realistische kijk op het eindresultaat. Zowel op het vlak van budget als betrouwbaarheid.


Betrouwbaar & Bereikbaar: voor veel van onze klanten is de sturing een kritisch onderdeel van hun productie. In eerste plaats zetten we daarom in op een betrouwbaar concept.


Optimalisatie: onze expertise op het vlak van industriële sturingen & machinebouw kan u helpen de productiecapaciteit van uw proces te optimaliseren. We delen graag onze ervaringen tijdens een bezoek.


Referenties:  doorheen de jaren hebben we projecten gerealiseerd voor multinationals als Daf, Volvo, Arcelor , … maar evengoed voor KMO’s bij ons in de streek. Van de opstart van nieuwe machines en productielijnen tot retrofits en kleine aanpassingen. Maar wel steeds met een engagement de afgesproken planning te respecteren.